Här hittar du dina kängor!


Att ha ett par sköna kängor till våren är ett måste, speciellt till ett förmånligt pris.


Du hittar dessa på Asos!

 




Med vänliga hälsningar

 


Gör dina egna Skjortor!

VIll du designa din egen skjorta? Nu finns möjligheten att göra den exakt som du vill.

Gå in på Brooksbrothers och testa dig fram till den ultimata skjortan.


Med vänliga hälsningar

Vårdrinken!

Är du trött på att variera mellan storstark och red bull vodka på krogen. Greppa din feminina sida och sätt dig i loungen med en Apple Martini. Eller varför inte bjuda dina kompisar på några under förfesten.

Gör så här:

1. Blanda i 4 cl Bacardi Apple(Går även med vanlig rom), 2 cl Apple Sourz, cirka 2 st pressade lime, och en halv tesked sockerlag(Kan lätt göras hemma, blanda varmt vatten med socker, rör om noga tills de svalnar, låt stå tills den har tjocknat lite) i en shaker.

2. Skaka innehållet med is i shakern!

3. För att göra kanterna på martini glaset sockrade, gör så här. Dra en limeklyfta längs toppen av glaset så att det fuktas. Ta ett vinglas och vänd upp och ner på det. Häll socker på undersidan på det redan vända vin glaset. Rulla martini glaset mot sockret runt hela glaset.

4. Servera din Apple Martini och avnjut med Robin Thicks, Dreamworld.




Med vänliga hälsningar

Stilikon inom Filmvärlden!

Att välja ut en stilikon inom filmbranschen var inte en solklar uppgift. Att det finns bra klädda människor i Hollywood är det inte tvekan om, men oftast ser vi bara dem på film. Vilka klär sig bra i verkligheten?

Valet föll på den 37årige skådespelaren Jude Law, han är däremot från London vilket kan vara grund för den smak för kläder han besitter.

Jude Law i Urval

(Tryck för större bild)

Med vänliga hälsningar

Våren från Samsøe Φ Samsøe!

Det danskfödda klädes märket Samsøe Φ Samsøe levererar alltid nya fräscha kollektioner. Denna vårlinje verkar bli utöver det vanliga.

Kolla in några av höjdpunkterna här!


(Tryck för större bilder)


Med vänliga hälsningar

Acne shoes!

Skor från klädesmärket Acne kommer vara ett hett objekt under vårsolen.


Hitta dem på Acne.


Nikolaj d'Étoiles

Stekhett märke från Stockholm som grundades av de H&M födda kusinerna Tobias och Anders Björkstedt under en resa till Monaco 2003. Med inspiration från den elegans de var omgivna av lanserade de sedan den första klädeslinjen av Nikolaj d'Étoiles under 2006.

År 2009 ser deras vår/sommar kollektion ut så här.



Gå in på Nikolaj d'Étoiles för mer kläder och nyheter!

Med vänliga hälsningar

Ben Sherman writing set!

Vill du göra ett gott intryck på nästa affärspresentation eller bara är allmänt less på monotona lektioner? Oavsett anledning erbjuder Ben Sherman en liten injektion till ett bättre och mer creddigt liv.

Gå in och köp HÄR!

Med vänliga hälsningar

Recension: Boy A!



Har inte grannarna rätt att veta?

I denna film får vi kanske bevittna ett nytt stjärnskott till vita duken, Andrew Garfield. Han spelar här en ung man som släpps ut ur fängelse där han avsuttit ett straff för att tillsammans med en annan pojke dödat en jämnårig flicka strax innan tonåren. När han nu återigen ska ut i samhället får han en ny identitet, Jack. Han börjar jobba på ett transportföretag och hittar snabbt nya vänner och till och med en flickvän, men hans förflutna plågar honom ständigt och hinner till slut i kapp honom vilket får förödande konsekvenser.

Denna film är baserad på en liknande händelse som hände i Storbritannien, där debatten fortfarande pågår om man har rätt att få veta om grannarna har ett mörkt förflutet, det är en film som berör med andra ord. Trots att det är en "mörk" film så har regissören lyckats väldigt bra med att få publiken att känna empati. För när allt kommer omkring, vem har egentligen rätt att avgöra vem som har rätt till en andra chans. Se den och döm själv.

Betyg 3/5





Med vänliga hälsningar

H&M Home!

H&M är som bekant väldigt stora på kläder men har nu gett sig in i inredningsbranschen med väldigt ny och fräsch design.


Ur deras marina serie. (Tryck för större bild)

Gå in och beställ på H&M Home!


Med vänliga hälsningar

Le Coq Sportifs sommar skor!

I sommar är det marina inslag som gäller. Att införskaffa en KSSS hood känns dock som Afasi skulle sagt, lite 1990-nånting. Paapi.se som precis fått in sin kollektion för sommaren erbjuder mycket prisvärda produkter, bland annat dessa skor från Le Coq Sportif för den rimmliga summan av en röding.



Köp på Paapi!

Perfekt för alla som vill utge sig för att kunna läsa ett sjökort men egentligen bara hittar till Dykarbaren i Sandhamn...


Med vänliga hälsningar

Recension: The Dream - Love Vs Money




Terius Nash som 27- åringen från North Carolina egentligen heter har arbetat med uppföljaren till sitt omtalande debut album Love vs Hate i snart två år. Resultatet blev Love vs Money och släpps under våren i Sverige. The Dream har tidigare varit väldigt framgångsrik som låtskrivare och producent, framförallt med Rihannas superhit Umbrella som blev en otrolig succé världen över.

Skivan släpps som sagt på Svensk mark i början av April och låtarna blir förmodligen inte sönderspelade på svensk radio men för er som gillar denna genre så finns det mycket att hämta. Dream har utvecklats både musikaliskt och som låtskrivare och skivan är definitivt ett steg framåt jämfört med hans tidigare skiva.

Samarbetet med Kanye West, Walking on the moon och dubbel låten Love vs Money, Love vs Money part 2 får ses som några av de starkaste spåren på den väldigt jämna skivan. Han skildrar här kontroverserna mellan kärlek och pengar på sitt säregna sätt. Dream är utmärkt på att fängsla sina lyssnare och skivan är en följetång som tar oss på en resa från klubben till kärleksproblemen i samhället där pengar har en betydande roll.

Betyg: 3/5


Med vänliga hälsningar

Paul Smiths vårkollektion!

Det är fräscht, det är vårigt och framförallt snyggt. Paul Smiths vårkollektion med en stor betoning av bomulls kavajer och raka chinos.



(Tryck för större bilder)

Se mer på Paul Smith,

Med vänliga hälsningar

Stilikon inom Musiken!

Från och med idag och tre söndagar framöver kommer vi lista en stilikon inom olika branscher. Vi har musik, film, idrott och modebranschen. Först ut blev musik där vårt val hamna på,,

Kanye West, en av de största stilikonerna och trendsättare som förmodligen finns just nu.  Det börjar kanske bli tjatigt med inlägg om honom men det är han värd.

Några smakprov -->


(Tryck för större bild)

Med vänliga hälsningar

Kanye West i samarbete med Louis Vuitton!

I juni månad kommer Kanye i samarbete med Louis Vuitton släppa en ny skokollektion. Priserna kommer ligga från 800 - 1200 dollar, dvs cirka 6000-9000 kr. Det kommer ja, svida i fickan men förmodligen värma kring vristerna. Vart skorna kommer säljas i Sverige är ännu inte klart. Förmodligen hamnar dom på hyllan i några speciellt utvalda butiker i sthlm.

They who seek will find..

Några modeller ur kollektionen.


(Tryck för större bild)

http://www.louisvuitton.com/

http://www.kanyeuniversecity.com/

Med vänliga hälsningar

BeoSound 5!

Är det dags att uppdatera din musikspelare i hemmet? Varför vara blyg, i mars släpper Bang & Olufsen deras nya musikspelare. Den verkar vara hur skön som helst. Med en 10.4 tums LCD skärm på kontrollen styr du hela spektaklet. Musikspelaren har ett lagringsutrymme på 500GB samt internetanslutningar som optimerar dess övriga funktioner med HDMI uttag osv.

Priset på denna guldklimt kommer ligga på dryga 40 000 kr, JA, jag vet, så om du inte har rånat en bank eller vunnit på lotto den senaste tiden är det bara att börja spara, för det klart man ska ha ett bra ljudsystem hemma. (Det argumentet fungerar alltid på farsan om inte annat)



http://www.beosound5.com/
http://www.bang-olufsen.com/





Med vänliga hälsningar 

Recension: Gran Turino!



Clintan is Back!

Nåja, riktigt så exalterade ska vi inte bli. I Gran Torino har Clint Eastwood bestämt sig för att bestämma både bakom och framför kameran. Framför kameran spelar Clintan Walt Kowalski en krigsveteran som är trött på allt som har med livet att göra, han har förlorat sin fru och hatar resten av sin familj. Han bor i ett område där han är omringad av som han själv uttrycker det själv i filmen "en massa risrullare". Man kan lugnt säga att han är allt annat än nöjd med sin tillvaro, men det finns en ljuspunkt i hans miserabla liv, hans Gran Torino 1972, för er tjejer som läser det här så är det en bil.

En dag är Walt ute och glider i sin bil då han ser grannflickan som har kommit i problem med några gängmedlemmar, godhjärtad som han är så räddar han henne ur situationen och dessa två bildar någon form av vänskap trots att Walt fortsätter spy ut rasistiska kommentarer. Walt börjar komma överens med hela grannfamiljen som har ett problem, denna familj har kusiner i det lokala gänget och dom trakasserar familjen Lor. Walt bestämmer sig för att motverka gängen på egen hand samtidigt som han gör allt för att hålla grannpojken Thao utanför gänget.

Måste säga att filmen började lovande men tyvärr så ju längre filmen pågick desto sämre blev den, och hoppet om en skön pang-pang rulle där Clintan tar sig an gängen på egen hand försvann lika snabbt som Den rätta för Rosings tittare. Ansiktsuttrycket från Dirty Harry fanns det fortfarande en antydan till, samma med hårdheten men om det betyder att Clintan är en ensidig skådespelare låter jag vara osagt. Nej denna helg rekommenderar jag att ni sparar bio-hundringen till nästa helg så får vi se om utbudet av premiärer är bättre. Men va inte för besvikna har ni inget att göra ikväll kan man alltid surfa in på kanal5.se och kolla på den rätta för Rosing igen...



Betyg: 1/5






Med vänliga hälsningar

Common Projects!

Letar du efter nya skor till våren? Om du har vägarna förbi Tres bien shop (Webshopen under ombyggnad) i Malmö eller Nitty Gritty (Även den webshopen under ombyggnad) i Stockholm se till att få med dig ett par av Common Projects nya sneakers. Stilrena skor från det relativt unga New York baserade märket Common Projects.


Några favoriter från vårkollektionen. Hämtat från  http://www.revolveclothing.com .


(Tryck för större bild)

Med vänliga hälsningar

Reportage: Sveriges hetaste skidort, Åre!



Åre har av erkända tidskrifter rankats som top 10 i världen över bäs
ta alpina resmål. Över påsk kommer byn att svämma över med törstiga flickor som vill hämnas sina fäder, helst genom att ligga med just dig.

Transport

Flyget tar en timme och kostar runt femhundralappen. Dagliga avgångar från Arlanda. Ankomst sker till Östersunds flygplats vilken är belägen ca 10 mil därifrån, transport från flygplatsen finns dock att tillgå.

Boende

 I Åre finns det egentligen bara två alternativ. Antingen bor du ca 6 km utanför byn i det otroligt stekiga nybyggda designerhotellet, Copper Hill. Problemet där är att transportkostnader tillkommer. Per natt, cirka tusenlappen. Alternativ två är Hotell Tott, i princip beläget mitt i backen och med ett helt överkomligt gångavstånd ner till byn. Priserna under påsken är något dyrare, ca 1.200 per natt men då får du även tillgång till deras spa som bland annat innehåller bubbelpooler och kallbad.



Uteliv

Bygget – Åres bästa nattklubb med internationell puls under sina största stunder. Tänk på att komma i tid eller boka drinkbord, det blir fullt fort! Dippan – Tillhåll för den lite yngre publiken. Drivs i regi av Wallmans salonger. Werséns - Får ofta plocka kvarskrapet av de som inte kommer in på de övriga ställena, med det sagt ska här tilläggas att draget på Werséns kan uppnå riktigt bra höjder.




Precis som Gotland på sommaren är Åre dyrt under vintern. Samlar du därför på enkronor kommer du att gråta hela vägen till banken, då är snarare Kungsberget ett bättre alternativ för dig.


(Söker du inspiration, Tryck här!)

Med vänliga hälsningar

Sidan under arbete!

Vad har man smygöppningar till för? - Jo för att det är acceptabelt att ändra och stöka under den perioden. Nu står designen inför ett ansiktsbyte och ni får ursäkta röran.

Snabbt mode tips:
Undvik 2008 års mode med upprullade byxor och låt istället skräddaren sy upp dem till önskad längd.

Med vänliga hälsningar

Kanye West, en modeikon i vanliga fall, men nu?

Skönt att han äntligen har släppt sin utväxta arfolook a la Fresch Prince, men vad tycks om hel outfit i jeans till våren?




Med vänliga hälsningar

Recension: Chris Cornell - Scream



Sångaren från Soundgarden och senast Audioslave Chris Cornell släppte tidigare i Mars ett soloalbum som verkligen bryter ut från hans tidigare verk. Skivan är ett samarbete med hip hop producenten Timbaland som producerat hela skivan med Chris under endast sex veckor. För de trogna Chris Cornell fans blir nog detta en överraskning, om det blir en positiv eller negativ är upp till er.

Mitt första intryck av skivan var förmodligen inte så överraskande positivt då jag gillar det som Timbaland skapar. Men efter att lyssnat igenom skivan återstod bara frågan, är detta ett bra album eller en udda blandning som slutat som så många gånger tidigare då musikaliskt olika personer försöker göra något speciellt ihop, väldigt dåligt. Låtarna smälter ihop och bilden av albumet blir väldigt monotont och jag får svårt att urskilja låtar som gjort större intryck på mig.

Trots detta så måste jag säga att jag tycker skivan är helt ok, den växer ju mer man lyssnar på den och helheten är förvånadsvärt bra. Starkaste spår är Take me alive där Justin Timberlake medverkar på refrängen och det inledande spåret Part of me.

Betyg: 3/5



Med vänliga hälsningar

Tipsar om: Camtiz Sparkling Vodka!

Hetast under sommarkvällarna känns utan tvekan den kolsyrade vodkan. Då de ”röda kamraterna” i öst är upptagna med diskussioner rörande planekonomi har Sverige tagit sitt ansvar och återigen producerat en vodka i världsklass, Camitz Sparkling Vodka. Finns hos Systembolaget för beställning.


(Tryck för större bild)

Med vänliga häslningar

Välkomna!



Vi är nu halvvägs in i mars månad och våren står i antågande. Blickarna riktas på grund av detta mot ljusare dagar,varmare nätter och en mer kontinental livsstil. Vi bakom Mode By Men tycker därför att det står utmärkt i tiden att lansera vår modeblogg. Till skillnad från resten av utbudet är denna blogg till för män. Här kommer vi bland annat att skriva om kläder, recensera filmer och musik, tipsa om ny teknik samt titta vad som är hett inom alkoholbranschen. Under mars tänker vi mjukstarta, man kan kalla det en smygpremiär. Då sidan fortfarande är under uppbyggnad är ni välkomna med förslag på vad just ni vill läsa om.

Med vänliga hälsningar

ModebyMen kommer snart!

Under mars månad kommer det läggas enormt mycket tid på att denna modeblogg för män ska lanseras för er, män med ett öga för det som gör vardagen speciell.

Med vänliga hälsningar

RSS 2.0