Svenskt herrmodes största makthavare!

Kolla här!

NN 07!

Ett märke på frammarsch är NN 07 som framförallt fokuserar på en worker/preppy look.
På deras hemsida står följande att finna.

We are different. We know we are. We will never be average – Ett citat som klingar oerhört bra med den svenska jantelagsmentaliteten.

Mode By Men vill slå ett slag för skjortorna, en kollektion som är brutalt snygg och påminner mycket om filmen ”There will be blood”. Nu i en butik nära dig!



Med vänliga hälsningar
[email protected]

Eminem släpper Relapse!


Den 18e maj släpper Marshall Mathers sitt fjärde album, The Relapse. Det var nu fem år sedan vi hörde något från Aftermath bossen som har haft lite problem på vägen men kände sig nu manad att släppa ett nytt album.

Produktionerna står Dr.Dre helt för, albumet är väldigt avskalat och Dr.Dre och 50 cent gästar bara på två respektive en låt. Det som gör denna skiva förutsägbar är att Eminem är Eminem och kommer förmodligen aldrig ändra sig. Vi har de klassiska ämnena, hans mamma, knark, våldtäkt, samt göra sig lustig över andra kändisar - Britney och Jessica Simpson får som vanligt några kängor var.

Låtar som kommer spelas mer frekvent i Ipoden, förutom den första singeln som släpptes, Crack a Bottle, är uptempo låten Hello, samt Same Song & Dance och hårda 3am.

Med vänliga hälsningar

[email protected]

Uppdatering - Snabba Cash!

Ännu mer bakom kulisserna material har släppts från inspelningen av Snabba Cash.








Med vänliga hälsningar

[email protected]

Musiktips!

För er som har sätt filmen Twilight är Rob Pattingson ingen främling, men förmodligen kände du nog inte till hans musikaliska sidor. I filmen är två av hans låtar representerade, tyvärr kom bara en av låtarna med på soundracket. Den andra låten finns dock i sin helhet, som vanligt på youtube.

Lyssna här!

Med vänliga hälsningar

[email protected]

Ny kollektion på H&M!

Under vår/sommaren släpper H&M i samarbete med designern Matthew Williamson en ny kollektion. Kläderna är känns plockade rakt ur färgpaletten och en röd linje är svår att urskilja. Det fanns dock en sak som föll mig rakt i smaken, nämligen ett par solglasögon som sorgligt nog kommer sälja slut under första timmen, som resten av kollektionen. Men om jag får händerna på ett stycke solglasögon kommer dem användas varmt under sommaren.

(Pris: 298 kronor)


Med vänliga hälsningar
[email protected]


RSS 2.0