Filippa K!

Ett märke som får oförtjänt lite uppmärksamhet är Filippa K. Det Stockholmsbaserade märket har i många år producerat en grym herrkollektion. Kvalitén och designen håller högsta klass och du finner märket i välsorterade butiker. Inom vårkollektionen slår vi framförallt ett slag för de orangea chinosen, ett plagg du utan tvekan kan bära upprullade tillsammans med ett par loafers och äntligen känna dig som den godsägare du aldrig kommer att bli.


Med vänliga hälsningar
[email protected]

Välkomna våren!



Kläder från Fashionisland!

Med vänliga hälsningar

[email protected]

Promoe - Kråksången!

Imorgon släpps Promoes nya album Kråksången, vilket är hans första skivsläpp på svenska. Mårten som han egentligen heter behåller samma ämne som brukar vara Looptroops kännetecken, nämligen samhället och dess problem.

Första singeln har nog ingen missat, Svennebanan, den snurrar tätt på radio och tv redan. Det är nog den ända dansvänliga låten med lite uptempo i. Annars utmärker sig samarbetena mest, Inflation med Afasi och Mammas Gata med Timbuktu och Supreme är riktigt bra.


Med vänliga hälsningar

Striipe!

Danska Striipe gör skor för den som vågar sticka ut i sommar. Glada färger och bra priser.




(399 & 499 kronor på Paapi!)

Med vänliga hälsningar

Sommarnyheter!


Enligt säkra källor kommer Smirnoff till sommaren att släppa riktig smaksensation som komplement till klassikern "Smirnoff Ice". Den förra,"Smirnoff Black", togs för några år sedan bort från den svenska marknaden då killar som den inriktade sig emot, inte köpte den i förväntad utsträckning. Xider som brukar släppa en limited edition med årstiderna kommer dock inte med något nytt till sommaren....


Med vänliga hälsningar

G-Star!



I höst kommer G-Star släppa en exklusiv jeanskollektion som är helt och hållet sytt av samma skräddare. Priset på byxorna kommer ligga mellan 2500-3000 kr. Och om du beställer ett par kommer ditt namn skrivas in för hand på insidan av byxorna. Inte allt för nödvändigt men för våra jeansfanatiker ett måste.

Med vänliga hälsningar

Espadrillos!

Ni som inte köpte er ett par förra året, se för gudsskull till att köpa ett par i år. Hitta dom här!




Med vänliga hälsningar

Weekday lanserar egna jeans!

Under 2009 kommer Weekday lansera sina egna jeans. Det som tidigare varit standard i deras butiker är jeans märket Cheap Monday, som det låter kommer även Weekdays jeans ligga i samma prisklass.
Det som gör dom speciella är att det finns en modell för varje dag. Modellerna heter Monday-Sunday.


 
<Friday Modellen>            <Monday modellen>       <Wednesday modellen>


Med vänliga hälsningar

Tarantino+Pitt=Inglourious Basterds!


Quentin Tarantino is back!

Under andra världskriget härjar en grupp judisk-amerikanska soldater som kallas "The Basterds" , de har valts ut särskilt för att sprida skräck i Tredje riket genom att brutalt döda nazister. Medverkar gör bland annat Brad Pitt.

Se trailer här!



Med vänliga hälsningar

Pris+Kvalite=Brothers!



Sommaren är på ingång och det är återigen dags för den återkommande landsplågan, studenten. Myndiga människor kommer under de första veckorna i juni skrika halsen ur sig som att de nyss kommit på ett vaccin emot HIV, medan de i själva verket lyckats med något som varenda Samhall-arbetare kan visa upp på sitt CV. Hur som helst. Ska man plågas på olika studentmottagningar , gör det med stil. Brothers har nu kampanj för kostymer inklusive skjortor och slips för under 2000 kronor, en investering som är väl värd pengarna.


Med vänliga hälsningar

Nya Maskinen!

Alla ni som inte dansa till våldtäktslåten kommer definitivt skaka skallen till denna! Nya singeln, Pengar kommer hagla tätt på klubbarna och i vardagsrummen..

Se här!




Med vänliga hälsningar

Flo-Rida - R.O.O.T.S



Då är han tillbaka, Flo-Rida som på sitt snälla rap sätt får fart på dansgolven. Vi minns, Get Low och Elevator från i höstas och nu Right Round från denna skiva . Skivan är som den förra väldigt ojämn och de låtar som sticker ut är de som oftast släpps som singlar.

Ladda hem här! (Lösenord:APNSB, Välj "Free user" , vänta in nedräkningen och sen är det bara att köra)


Med vänliga hälsningar

Sommarplågan nr1!

Den sitter redan i bakhuvudet och med över hundratusen visningar på en vecka har Promoes nya svenska singel Svennebanan tagit sig an rollen som kandidat till sommarens sommarplåga. Räkna med att den kommer spelas flitigt på artonårställena runt om i Sverige.

Låten är producerad av Filthy och kan ses här!




Med vänliga hälsningar

Biotipset för sommaren!

Sommaren brukar vara komediernas vårtid och det slår inte fel denna sommar heller. Jack Black är tillbaka med en till synes väldigt rolig film.

Kolla fullständig trailer här!

 


Med vänliga hälsningar

Nya uppdaterade LG Viewty!




Nu har tyskarna slagit på stort, i den uppdaterade versionen av LG Viewty, GC900 har de stoppat in en 8 megapixlad kamera, nytt fräscht gränssnitt på den tre tum stora skärmen och många andra roliga överraskningar.

Priser och lanseringsdatum i Sverige är ännu inte klart, det som däremot är klart är lanseringsdatum i Tyskland, vilket är under maj.

Med vänliga hälsningar

Förfestguiden!

Alla fredagar är detsamma. Stämpla ut och in på Systemet runt 18. Heja plikttroget på gamla klasskamrater och kk:n som man verkligen inte kan bry sig om mindre, för att sedan roffa åt sig 10 öl och ”get the hell out of there”. Men nu finns det sätt att undvika en eftermiddag i Baltikums tecken som utmynnar i att du och fem likasinnade med Y- kromosomer spenderar hela förfesten med att titta roliga you tube klipp i en källare, tittandes på klockan medan man undrar om man inte kan hoppa på cykeln och bara dra ner på stan.

1Skippa ölen! Både Bacardi och Absolut har ett brett utbud av smaksatt rom/vodka. Ett tips är att splitta flaskan på två, priset blir mer humant och 35 cl var brukar utmynna i ett perfekt sinneslag inför utgången.

2Juicer! Schweppes i all ära men det känns ungefär lika aktuellt som att flasha med en minidiscspelare. I princip alla butiker söder om Umeå har idag ett bra utbud av juicer. Smaker som annanas,passionsfrukt, tranbär, äpple och guanabana är exempel som kan lyfta er förfest. Kom ihåg att köpa fler för omväxlingens skull!

3Frukter! När du ändå handlar juice, köp på dig lite frukter. Har ni exempelvis köpt melonrom, köp en honungsmelon. Är det den somriga känslan ni är ute efter, varför inte lite jordgubbar. De tidlösa klassikerna lime och citron funkar givetvis alltid.

4Fixa is! Många restauranger har ismaskiner vars innandömen utan tvekan skulle få familjen Fritzl att jubla. Kontentan – den producerar mer is än vad som konsumeras. Spring därför in på något ställe och fråga snällt om en påse is. Var beredd med en symbolisk summa pengar, även om personalen troligtvis uppskattar ditt engagemang kring att bli aprak och ger dig isen rätt av. Om det inte funkar finns alltid Donken!

Med vänliga hälsningar

I blickfånget



Vi reser tillbaka i tiden och hittar en milstolpe som sällan skådats. FSLS eller FutureSexy/LoveSounds satte sin prägel på musikbranschen och Justin Timberlake tog sin karriär till en helt ny nivå. För att inte glömma de som låg bakom denna episka skiva, Timbaland och Will i Am stod genomgående för produktionerna som var då, före sin tid. När den första förhandslyssningen på första singeln SexyBack blev officiell haglade frågeteckena över Mr Timberlake och hans entourage. Musiken var nyskapande och kritikerna kunde inte förstå hur fel de hade. Skivan blev en storsäljare och totalt släpptes sju singlar från albumet.

Inte bara musiken blev uppmärksammad utan den dressade klädstilen kom i fokus och satte ännu en era på kartan, kort och gott, Justin Timberlake är en begåvning. Sedan några år tillbaka har Justin och hans barndomsvän lanserat ett klädesmärke, som svenska Johan Linderberg var med och designade en kollektion till. Märket heter William Rast och kan ses här!

Justin är även tillbaks med lite nytt material, låten Bigger then the World går att ladda hem(Akta ipred) från diverse sidor samt att streama från youtube.

Med vänliga hälsningar

Dagens tips!

Våren 2009 skriker bohem. Dagarna ska helst fördrivas på ett café där du i en hörna kurrat ihop dig med en bättre kopp java samtidigt som du läser Brott & Straff. Givetvis med omslaget vänt ut mot de andra borden så att alla förstår vad du gör. Kombinera detta med en scarf från Acne och du signalerar inte bara kunskap utan även medvetenhet.



Finns på Zoovillage för 300 kronor.

Med vänliga hälsningar

Keds!

Bunkra upp med tygskor inför sommaren, Keds är både billiga och kvalitetssäkra. Du kan antingen beställa dem online på tex Brandos eller så hittar du dom i en välsorterad Scorett butik.



Med vänliga hälsningar

Skräddarsy dina skjortor!

Skjortleverantören Tailorstore erbjuder dig fria händer med att designa din skjorta, för en relativt billig summa.

Gå in på Tailorstore!

Med vänliga hälsningar

Massimo Dutti/Zara

 


De italienska modevarhusen har de sensate åren slagit rot på den svenska marknaden. Det som utmärker dem båda är ett kontinentalt budgetmode.

Här kan ni kolla in respektive vår/sommar kollektioner.

Massimo Dutti

Zara


Med vänliga hälsningar

Nuvo Sparkling Liqueur - The Joy of Life!



Jo, färgen talar sitt tydliga språk, den ska drickas i sällskap med kvinnor. Sommarens dryck ska tydligen innehålla kolsyra och sin beskärda del alkohol. Under början tvåtusentalet innehöll var och varannan hip hop video den självt lysande likören Hypnotiq. Med att videoproducenter antingen tröttnade på dess färg eller smak så växtes återigen en väldigt färggrann likör fram i de södra delarna av Frankrike.  År tvåtusennio ska vi dricka Nuvo, Sparkling Liqueur, som består av vodka, vin, kolsyra som sätter en fruktig arom som eftersmak.



Nuvo har setts frekvent i musikvideos under slutet av tvåtusenåtta och början av tvåtusennio.

Enjoy=>





-




Samt

Ludacris - One more drink & Flo-ridas storsäljare Right round.


Med vänliga hälsningar

Snabba Cash!



Boken som slog svenska folket på näsbenet, Jens Lapidus Snabba Cash är nu under inspelning.

Läs mer Här!

Se från inspelningen.




Med vänliga hälsningar

Våroutfit - Tema:Monokromt!



1. J.Lindeberg - Chaze reactive black chino - 1000 kronor.
2. Diesel - Jenet giacca blk wht jacket - 1500 kronor.
3. Cheap Monday - Axel grey white tshirt - 180 kronor.
4. Blammo - The dude black white shades - 200 kronor.
5. Rubber Duck - Diana white espandrillos - 200 kronor.
(Priserna är ordinarie priser från www.zoovillage.com)

Med vänliga hälsningar

Public Enemies!



I sommar är det premiär!! Mer specifikt den 1 juli!
FIlmen som har skapat snack i hollywod sedan planeringsstadiet - Johnny Depp, Christian Bale, spelar i den verklighetsbaserade filmen om John Dillinger, en av amerikas största gangster genom tiderna.

Public Enemies är skapad av den hyllade filmskaparen Michael Mann som regisserar Johnny Depp, Christian Bale och Academy Award ® vinnaren Marion Cotillard i otrolig och sann berättelse om legendariska Depression-era bankrånare John Dillinger (Depp), den karismatiske bankrånare vars blixtnedslag räder gjorde honom till nummer ett mål på J. Edgar Hoover's nya FBI och dess högsta företrädare, Melvin Purvis (Bale) lista.


Trailer:
 



Med vänliga hälsningar


Skivan: Keri Hilson - In a perfect world!


Keri Hilson debuterar som artist med skivan In a perfect world.  Albumet, som har skjutits upp i x antal år har nu äntligen blivit klart. Sedan tidigare har Keri lånat ut sin röst till låtskrivare då de spelar in demoversioner av låtar, som sedan säljs till andra artister. Hon har även en historia som framgångsrik låtskrivare och har samarbetat otaliga gånger med hip hop producenten Timaland, som förövrigt även producerat större delen av låtarna på denna skiva.

Skivans starkaste spår utantvekan Knock You Down, Ne- Yo och Kanye West gästar med bravur och låten kommer spelas varm på klubbar världen över.

Keri är dessutom en utomordentlig låtskrivare och var delaktig i alla låtar förutom tre stycken på skivan.

Noterbart, i skrivande stund ligger skivan etta på Billboardlistan!

Betyg: 3/5




Med vänliga hälsningar

Sportbar av klass! The 40/40 club!

Rapmogulen Jay-Z har under tvåtusentalet startat upp kedjan 40/40 Club runt om i Usa. Klubben är öppnad sedan tidigare i New York och Las Vegas. Och planerna är att även att öppna upp i Chicago, Atlantic City, Tokyo och Macau.

För oss svenskar som är vana med Harry´s och O´Learys sportbarer är detta ett hack upp i baletten.










Med vänliga hälsningar

Eminem är tillbaka!



Efter en lång tids tysnad är nu Eminem tillbaka. Låten heter We Made You och går att ses Här!

Under året är planerna för två skivsläpp, det första Relapse, nu under våren och sedan Relapse 2 under de fjärde kvatalet. Produktionerna ser som vanligt ut att komma ifrån Dr Dre och Eminem han själv.

Om det blir den comeback som vi väntat på återstår att se. Håll tillgodo med denna låt tillsvidare.

Finns även ett annat spår släppt från albumet som heter Crack a bottle som gästas av Dr Dre och 50 cent.

Lyssna Här!


Med vänliga hälsningar

Skotips - Tretorn

Tretorn har tagit fram ett par snabba skor till sommaren, kommer i både vitt och svart.

Hitta dem på Brandos för enkla 699 kronor.

 

(Tryck för större bild)

Med vänliga hälsningar

Filmtipset - Bruno!



I sommar kommer Borat skaparen Sacha Baron Cohens nya film Brüno. Förväntningarna är skyhöga och att dömma av trailern kommer ingen bli besviken.

Se trailer här!


Med vänliga hälsningar

GANT öppnar i PUB varuhuset!

GANT slog upp dörrana för deras nya vintage butik i torsdags. Det är den första av den typ som GANT lanserar och de räknar med gott mottagande.

Om du har vägarna förbi Stockholm så är det absolut värt ett besök.

Med vänliga hälsningar

Bli tennisproffs i sommar!

Den 12e juni släpper EA Sports tennisspelet Grand Slam till Nintendo Wii. Ni som har xbox360 eller Ps3 får vänta tills det fjärde kvatalet av 2009 på ert ex.

Om ni inte redan är tennisfans är det dags att bli det. Med ett stort urval av spelare, bla svenske Björn Borg kommer Grand Slam bli ytterligare en orsak till att stanna inne i sommar.





Med vänliga hälsningar

Våren på H&M ser lovande ut!

Våren ser ut att kunna bli intressant på H&M! Här är 11 fräscha plagg som absolut kommer sätta fart på vårkänslorna!





1. T-shirt, V-ringad modell med en ficka fram. Kort ärm med slejf. - 129 kronor!
2. Shorts, Rak modell med sidfickor. Bakfickor med lock. - 249 kronor!
3. Tröja, V-ringad modell med knappar. - 249 kronor!
4. Shorts, Modell med sidfickor och knappgylf. Passpoalfickor bak med lock. - 149 kronor!
5. Cardigan, Finstickad modell med knäppning fram. Rätstickade partier för randeffekt. - 249 kronor!
6. Skjorta, Regular fit. Normal passform med knäppning fram. Knäppning vid ärmslut och lätt rundad nedtill.
- 198 kronor!
7. Byxa, Regular fit. Normal passform med normal midja och raka ben.
- 198 kronor!
8. Kavaj, Regular fit. Normalpassform med slag och knäppning fram. Slits bak. Två passpoalfickor med lock fram och en bröstficka. - 498 kronor!
9. Byxa, Regular fit. Normal passform med normal midja och raka ben.
- 198 kronor!
10. Linnekavaj, Regular Fit. Normal passform med slag och knäppning fram. Dekorativa knappar vid ärmslut.
- 498 kronor!
11. Byxa, Regular fit. Normal passform med normal midja och raka ben. - 198 kronor!



Med vänliga hälsningar

Tips inför våren!




Med vänliga hälsningar

Ny Nokiatjänst till musikälskare!





När IPRED-lagen kommer till skott, dvs idag kommer Nokia i samma veva lansera deras nya produkt, Comes With Music. Tjänsten gör det möjligt för kunden att ladda hem massvis med musik, helt gratis i ett år, vid köp av deras nya mobil 5800 Xpress Music.

Med vänliga hälsningar

Här hittar du strumporna till Golfsäsongen!

Med bra priser och snabba leveranser är nu Uppsala företaget Onepair påväg in på riktigt i strumpbranschen.

Här är några favoriter ur deras sortiment, passar som handen i handsken både till kostym och i korta shorts på golfbanan.

   
(Tryck för större bild)


Med vänliga hälsningar

RSS 2.0