Recension: The Dream - Love Vs Money




Terius Nash som 27- åringen från North Carolina egentligen heter har arbetat med uppföljaren till sitt omtalande debut album Love vs Hate i snart två år. Resultatet blev Love vs Money och släpps under våren i Sverige. The Dream har tidigare varit väldigt framgångsrik som låtskrivare och producent, framförallt med Rihannas superhit Umbrella som blev en otrolig succé världen över.

Skivan släpps som sagt på Svensk mark i början av April och låtarna blir förmodligen inte sönderspelade på svensk radio men för er som gillar denna genre så finns det mycket att hämta. Dream har utvecklats både musikaliskt och som låtskrivare och skivan är definitivt ett steg framåt jämfört med hans tidigare skiva.

Samarbetet med Kanye West, Walking on the moon och dubbel låten Love vs Money, Love vs Money part 2 får ses som några av de starkaste spåren på den väldigt jämna skivan. Han skildrar här kontroverserna mellan kärlek och pengar på sitt säregna sätt. Dream är utmärkt på att fängsla sina lyssnare och skivan är en följetång som tar oss på en resa från klubben till kärleksproblemen i samhället där pengar har en betydande roll.

Betyg: 3/5


Med vänliga hälsningar

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0