I blickfånget



Vi reser tillbaka i tiden och hittar en milstolpe som sällan skådats. FSLS eller FutureSexy/LoveSounds satte sin prägel på musikbranschen och Justin Timberlake tog sin karriär till en helt ny nivå. För att inte glömma de som låg bakom denna episka skiva, Timbaland och Will i Am stod genomgående för produktionerna som var då, före sin tid. När den första förhandslyssningen på första singeln SexyBack blev officiell haglade frågeteckena över Mr Timberlake och hans entourage. Musiken var nyskapande och kritikerna kunde inte förstå hur fel de hade. Skivan blev en storsäljare och totalt släpptes sju singlar från albumet.

Inte bara musiken blev uppmärksammad utan den dressade klädstilen kom i fokus och satte ännu en era på kartan, kort och gott, Justin Timberlake är en begåvning. Sedan några år tillbaka har Justin och hans barndomsvän lanserat ett klädesmärke, som svenska Johan Linderberg var med och designade en kollektion till. Märket heter William Rast och kan ses här!

Justin är även tillbaks med lite nytt material, låten Bigger then the World går att ladda hem(Akta ipred) från diverse sidor samt att streama från youtube.

Med vänliga hälsningar

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0