Förfestguiden!

Alla fredagar är detsamma. Stämpla ut och in på Systemet runt 18. Heja plikttroget på gamla klasskamrater och kk:n som man verkligen inte kan bry sig om mindre, för att sedan roffa åt sig 10 öl och ”get the hell out of there”. Men nu finns det sätt att undvika en eftermiddag i Baltikums tecken som utmynnar i att du och fem likasinnade med Y- kromosomer spenderar hela förfesten med att titta roliga you tube klipp i en källare, tittandes på klockan medan man undrar om man inte kan hoppa på cykeln och bara dra ner på stan.

1Skippa ölen! Både Bacardi och Absolut har ett brett utbud av smaksatt rom/vodka. Ett tips är att splitta flaskan på två, priset blir mer humant och 35 cl var brukar utmynna i ett perfekt sinneslag inför utgången.

2Juicer! Schweppes i all ära men det känns ungefär lika aktuellt som att flasha med en minidiscspelare. I princip alla butiker söder om Umeå har idag ett bra utbud av juicer. Smaker som annanas,passionsfrukt, tranbär, äpple och guanabana är exempel som kan lyfta er förfest. Kom ihåg att köpa fler för omväxlingens skull!

3Frukter! När du ändå handlar juice, köp på dig lite frukter. Har ni exempelvis köpt melonrom, köp en honungsmelon. Är det den somriga känslan ni är ute efter, varför inte lite jordgubbar. De tidlösa klassikerna lime och citron funkar givetvis alltid.

4Fixa is! Många restauranger har ismaskiner vars innandömen utan tvekan skulle få familjen Fritzl att jubla. Kontentan – den producerar mer is än vad som konsumeras. Spring därför in på något ställe och fråga snällt om en påse is. Var beredd med en symbolisk summa pengar, även om personalen troligtvis uppskattar ditt engagemang kring att bli aprak och ger dig isen rätt av. Om det inte funkar finns alltid Donken!

Med vänliga hälsningar

Kommentarer
Postat av: R

2009-04-20 @ 10:21:22
Postat av: Rickelito

Tack detsamma! ;)

2009-04-20 @ 10:21:53
URL: http://rickelitosreality.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0